Hem iniciat curs!

AGAFEM AIRE! AIXÒ COMENÇA!

Com cada any arriba setembre i iniciem un nou curs escolar i aquest curs el reprenem amb moltíssima il·lusió. Enguany podem, de mica en mica, començar a reprendre activitats que degut a la pandèmia havien hagut de suspendre. 

Algunes de les activitats que havien estat cancel·lades son la tradicional paella d’inici de curs i l’acte d’homenatge a els i les docents jubilats/des de la nostra ciutat. Aquest curs, però, vam decidir adaptar-nos a la situació i a les mesures de seguretat i tornar a realitzar aquestes activitats pròpies del Casal del Mestre.

Acte d’inici de curs

El passat dijous 9 de setembre a les 13h al parc de Can Zam vam celebrar l’acte d’inici de curs. L’espai al voltant de l’Aula Ambiental Isabel Muñoz va acollir una trentena d’implicats en l’educació de Santa Coloma de Gramenet per agafar aire i forces per entomar l’inici de curs 21/22. Els assistents van poder gaudir d’un vermut acompanyat de bona música gràcies a la col·laboració de la gent de Xarxa d’oci solidària de Santa Coloma de Gramenet. 

Agafem aire va ser un acte de retrobada, de noves coneixences; un espai on vam poder compartir il·lusions i projectes pel proper curs; un acte on la comunitat educativa de Santa Coloma va poder reunir-se i continuar reflexionant sobre les línies de treball del curs que encetem. 

Acte homenatge a els i les docents jubilats i jubilades de la Ciutat

Aquest curs, un altra de les activitats que torna és l’acte a totes aquelles persones docents que s’han jubilat. Des del Casal sempre hem estat convençudes que cal reconèixer i posar en valor la gran tasca educativa dels docents a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet.

Com els darrers anys no es va poder realitzar l’acte, enguany convocarem a als docents jubilats i jubilades tant el curs 19/20 com el 20/21 per retre’ls homenatge. La convocatòria és el dimarts 30 de novembre del 2021 a les 18h a la sala d’actes del Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s