Qui som?

logoquadratEl Casal del Mestre és una entitat sense afany de lucre, filantròpica, plural i democràtica.

Promou activitats culturals i educatives amb la voluntat d’establir complicitats i treball en comú entre les persones interessades en l’educació.

El Casal és un espai per la reflexió, la cooperació i l’ intercanvi, mitjançant els grups de treball i activitats de formació, reflexió i reivindicació, fent present a Santa Coloma  el paper de l’educació com a emancipador de persones i constructor de convivència.

Participem i cooperem amb altres entitats de la ciutat i formem part de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya.

El Casal del Mestre és una associació nascuda l’any 1980 a Santa Coloma de Gramenet. Va ser creada per professionals de l’educació per unir esforços i col·laborar, amb l’objectiu de millorar l’educació a la ciutat. Al Casal del Mestre entenem l’educació com un dret de ciutadania, que ha de ser l’abast de tothom amb criteris d’equitat i justícia.

El Casal un espai per la trobada i la reflexió

Objectius 

  • Oferir un espai per a la reflexió, la formació, la cooperació i d’intercanvi per totes aquelles persones que volem treballar per a la millora de la qualitat de l’educació.
  • Elaborar propostes culturals i educatives que fomentin la innovació i la participació de la comunitat educativa a la ciutat.
  • Participar en els espais ciutadans i establir xarxes de col·laboració ciutadana per a la millora de la qualitat educativa, cultural i democràtica.

T’esperem. Tan sols hi faltes tu!