CARTA D’INICI DE CURS 2021/22

Benvolgudes companyes i companys,

Desitgem que hagueu passat unes bones vacances i inicieu amb forces el nou curs que estem a punt de començar. Nosaltres, al Casal, hem gaudit de les vacances i hem tornat amb les piles carregades i plenes d’energia!

L’equip de membres del Casal del Mestre durant els darrers temps hem iniciat un procés d’actualització i adaptació. Per aquest motiu des del curs passat vam començar a organitzar l’arxiu històric del Casal del Mestre, modificar el programa d’activitats i prescindir del local del carrer Sicília de la nostra ciutat.

Us expliquem:

Arxiu

Amb la idea que el material pedagògic i documents històrics siguin accessibles i consultables s’han distribuït entre el Museu Torre Balldovina i la Biblioteca Central. Com encara estem en fases inicials del procés arxivístic, els documents encara no estan disponibles al públic però tant aviat com ho siguin us ho farem saber.

Local

Els darrers temps han fet que la virtualitat s’imposi en el nostre dia a dia. Així doncs, hem decidit que prescindirem del local en benefici del propi Casal. Les trobades, a la mida que sigui possible realitzar-les i sempre seguint els protocols pertinents, les realitzarem en espais alternatius i polivalents de la ciutat segons la conveniència de la situació. Seguirem trobant-nos que ens encanta!

Programa d’activitats

Ens fa molta il·lusió poder tornar a engegar un any més el programa d’activitats del Casal del Mestre. Aquest any tenim moltes propostes i activitats. Per obrir boca… farem un acte per celebrar la tornada a les escoles el dia 9 de setembre del 2021 a l’Aula Medioambiental Isabel Muñoz de Can Zam i us explicarem amb més detalls els pròxims esdeveniments. Aviat rebreu tota la informació de l’acte 😉

Desitjant que inicieu un fantàstic curs 2021-2022, us enviem tota la força!

Gaudiu de la festa major!!!

Equip del Casal del Mestre de Santa Coloma de Gramenet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s